Terhi Jyllilä
Eläintenkouluttaja AT, Työ-ja kilpailueläinten kouluttaminen ja Eläinten ongelmakäytöksen hoito ja käytösneuvonta EAT

Olen  hajutyöskentelyyn erikoistunut eläintenkouluttaja (AT,EAT) Suoritin eläinten kouluttajan erikoisammattitutkinnon Taitotalolla 11/2022 (Työ-ja kilpailueläinten kouluttaminen) ja 11/2023 (Eläinten ongelmakäytöksen hoito ja käytösneuvonta).

Toimin päätoimisesti kouluttajana HaunPaikalla ja vastaan myös muusta paikan koulutustarjonnasta.
Koiraharrastukseni juuret ovat pelastuskoiratoiminnassa, ja olen siellä kouluttautunut tunnistusetsintäkouluttajaksi. 

Kouluttajana haluan vahvistaa ja lisätä koirakon keskinäistä ymmärrystä toisistaan. Ihanteeni on itsenäisesti työskentelevä, hyvin motivoitunut koira, joka todella itse haluaa työskennellä ja onnistua. Tehtäväni kouluttajana on luoda koiran ohjaajalle siihen mahdollisuus. Hajutyökouluttajana mottoni onkin “Haluan koiran olevan vahvimmillaan silloin, kun itse olen heikoimmillani”.

Osallistun mahdollisimman paljon luennoille ja koulutuksiin siten pitäen omat koulutukseni ajantasaisina.  Ylläpidän ammattitaitoani käymällä myös keskusteluja kollegoiden kanssa. Arvostan suuresti tällä tavalla saamaani oppia erikoisammattitutkinnon aikana mentoriltani Tero Väänäseltä ja Jari Parkkisenniemeltä.  

Lisäksi olen muun muassa käynyt Trust the Nosen vuoden kestävän Scent Detection Course -koulutuksen ja läpäissyt koulutuksen päätteeksi käytännön tasotestin hyväksytysti nyt jo edesmenneen mudini Aurin kanssa.

Minulla on tällä hetkellä kaksi omaa koiraa; mudi Geri ja tsekinpaimenkoira Armi. 



huhtikuu
toukokuu
kesäkuu
elokuu